پنج قدم برای طراحی لباس/آکادمی میر

 

علاوه بر ذکر مهارت‌های لازم برای طراح لباس شدن، می‌خواهیم شما را قدم به قدم تا طراح لباس شدن راهنمایی کنیم. کسب مدرک طراحی لباس می‌تواند به طراحان کمک کند تا حرفه خود را راه اندازی کنند، اما مدرک به تنهایی موفقیت را تضمین نمی‌کند. طراحان لباس برای ورود به صنعت طراحی لباس به نمونه کار قوی، تجربه کاری و یک شبکه حرفه‌ای نیاز دارند. موفقیت شغلی نیز به مهارت‌های طراح لباس بستگی دارد. طراحان باید با هویت برند و زیبایی شناسی آشنا باشند تا بتوانند جایگاه خود را در این صنعت پیدا کنند. برای تبدیل شدن به یک طراح لباس، قدم‌های زیر را دنبال کنید.

۱-گرفتن مدرک طراحی لباس

درست است که در دنیای هنر مهارت از مدرک مهم‌تر است، اما در هر صورت شما به یک مدرک نیاز پیدا می‌کنید. چه بخواهید با برندهای مطرح کار کنید، چه برند خودتان را راه‌اندازی کنید و چه قصد مهاجرت تحصیلی یا کاری داشته باشید، مدرک می‌تواند راه شما را آسان‌تر کند. فرقی نمی‌کند مدرک دانشگاهی یا فنی‌حرفه‌ای بگیرید، در هر صورت شرکت در کلاس‌ها و دانشگاه‌های طراحی لباس به شما کمک می‌کند با دیگر افراد این حوزه ارتباط برقرار کنید و ترندهای این حوزه را بهتر بشناسید.

۲-هدف‌گذاری

صنعت مد بسیار پیچیده و پرچالش است؛ هنگامی که هدف خود را پیدا نکرده باشید این پیچیدگی برای شما بیشتر هم می‌شود. شغل طراحی لباس شاخه‌های بسیار زیاد و پیچیده‌ای دارد. می‌خواهید برند خود را راه‌اندازی کنید؟ می‌خواهید در زمینه لباس عروس، لباس زیر یا لباس مردانه فعالیت کنید؟  بهتر است به محض گرفتن مدرک خود، هدفتان را از دنبال کردن طراحی لباس مشخص کنید و در همان مسیر گام بردارید، در غیر این صورت ممکن است در این مسیر دچار سردرگمی و ناامیدی شوید و درنهایت همه چیز را رها کنید.

۳-کسب تجربه عملی

پس از پیدا کردن هدفتان و گرفتن مدرک طراحی لباس، وقت آن است که در مسیر هدفتان گام بردارید و تجربه به دست آورید. طراح لباس شدن مانند بسیاری از رشته‌های هنری دیگر فقط با کسب مدرک امکان‌پذیر نیست، بلکه تجربه عملی نقش مهمی در این امر دارد. در طول دانشگاه یا کلاس‌های آموزشی، طراحان لباس باید فرصت‌های کارآموزی را دنبال کنند. بسیاری از کالج‌ها و آموزشگاه‌ها طراحان مشتاق را به کمپانی‌های طراحی لباس برای کارآموزی معرفی می‌کنند. در طول دوره کارآموزی، دانشجویان زیر نظر یک طراح لباس باتجربه کار می‌کنند و تکنیک‌های طراحی لباس و زیبایی شناسی را در این جلسات تقویت می‌کنند. کار کردن برای یک برند کوچک به کارآموزان کمک می‌کند تا نمونه کار خود را بسازند و به طور بالقوه خط تولید خود را راه‌اندازی کنند، همچنین آن‌ها می‌توانند رزومه خود را قوی‌تر و ارتباطات ارزشمندی در صنعت طراحی لباس ایجاد کنند.

 

پنج قدم برای طراحی لباس/آکادمی میر

۴-ساخت رزومه و نمونه‌کار قوی

یکی از مهم‌ترین قدم‌ها برای طراح لباس شدن، ساخت رزومه و نمونه‌کار قوی است. بسیاری از طراحان لباس قبل از ورود به برنامه‌ها و رویدادهای مد و لباس شروع به ساخت نمونه کارهای خود می‌کنند. دانش آموزان باید با استفاده از نمونه‌کار یا پرتفولیو، طرح‌ها، خلاقیت و مهارت‌های خود را به نمایش بگذارند. بهتر است علاوه بر طراحی‌ها و خلاقیت خود، چند نمونه از کارهای دوخته شده خود را نیز در پرتفولیو یا نمونه‌کارهای خود نمایش دهید. با این کار مهارت‌های فنی خود را نیز به نمایش خواهید گذاشت.

۵-به ‌روز بودن در صنعت مد

طراحان لباس باید در صدر ترندها باقی بمانند و با اخبار مد همراه باشند. در صنعتی که به صورت فصلی تغییر می‌کند، طراحان باید زمانی را به دنبال کردن چرخه‌های مد اختصاص دهند. دنبال کردن چندین منبع یا مجله مد و لباس معتبر به طراحان لباس کمک می‌کند تا به روز بمانند. انجمن‌های حرفه‌ای، مجلات مد و کت‌واک‌ها، ترندها و اطلاعات صنعت مد را به نمایش می‌گذارند. پیروی از دیگر طراحان لباس و تماشای رویدادهای فرش قرمز نیز به طراحان لباس کمک می‌کند تا با ترندها هماهنگ باشند.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *